Polipa 3D Stüdyomuzu Sizlerle Buluşturduk!

Polipa 3D Stüdyomuzu Sizlerle Buluşturduk!

Polipa 3D Stüdyomuzu Sizlerle Buluşturduk!

Polipa 3D Stüdyomuzu Sizlerle Buluşturduk!

Polipa olarak, 3D Stüdyomuzun görkemli kapılarını, müşterilerimizin benzersiz bir deneyim yaşayabilmesi için açtık. Ürünlerimizi, dijital ortamda dilediğiniz gibi giydirebilir, rengini değiştirebilir, 360 derece döndürerek her açıdan bilgi sahibi olabilirsiniz.

Nasıl mı? İşte Polipa Dünya’sının en yenilikçi uygulaması, 3D Stüdyo ve kullanımı.

1)Web sitemizin giriş ekranında bulunan sağ üst köşedeki alandan 3D Stüdyomuza tıklayın.

2)Sistemi kullanabilmeniz için, üye olmanız gerekmektedir. Polipa olarak müşterilerimize ücretsiz üyelik ile sonsuz seçenekli kişiselleştirme imkanı tanımaktayız. Çünkü müşterilerimiz, yaptığımız her işin merkezindedir.

3)Üyelik işlemleriniz tamamlanınca, 3D Stüdyomuzda bulunan birbirinden farklı ürünlerimiz ile dilediğiniz gibi tasarım yapabilirsiniz. İstediğiniz görselleri ürüne giydirebilir, şeffaflık seçeneği ile ürünlerin opaklığını değiştirebilirsiniz.

4)Karanlık ve aydınlık sahne seçenekleri ile arka planı ayarlayabilir, etiketli ürünleri renklerine göre gündüz veya gece modunda görebilme şansı yakalayabilirsiniz.

5)Geniş renk skalası ile ürünlerimizi çeşitli renklerde görebilir, ürünlerimizin birleşiminin nasıl duracağını bizimle çalışmaya başlamadan önce keşfedebilirsiniz.

6)Bilgisayar veya telefonlarınızda bulunan görselleri, ürünlerimizin kapak ve gövde kısımlarına ayrı ayrı uygulayabilirsiniz.

7)Tasarımı tamamen sizlere ait olan ürünleri, seçeceğiniz kişi ve/veya kişiler ile paylaşarak fikirlerini alabilir, link kopyalama seçeneği ile sosyal medyada da paylaşabilirsiniz.

Polipa olarak sadece müşterilerimize kolaylık sağlamakla kalmıyor, ayrıca sektöre ilgili olan değerli üniversite öğrencilerimize de ücretsiz 3D uygulama platformu sağlıyoruz. Kendi tasarımlarınızı hazırlayıp ürünlerimize giydirebilir, sonrasında bizimle paylaşabilirsiniz.

30 yıldır sizler için çalışıyor, yenilikçi ürünlerimizi değişen ve gelişen dünyada hız kesmeden kullanmaya devam ediyoruz.

Yazıyı Paylaş

Benzer İçerikler