Polipa UK, Birleşik Krallık'ta Dondurma Endüstrisi Fuarındaydı

Polipa UK, Birleşik Krallık'ta Dondurma Endüstrisi Fuarındaydı

Polipa ve Birleşik Krallık Dondurmacılar Konfederasyonu (Ice Cream Alliance)

Birleşik Krallık operasyonumuzu başlattığımızı ve global paketleme çözümlerimizi dünyanın her tarafına yaymaya devam ettiğimizi paylaşmaktan onur duyuyoruz! 

Polipa UK Ltd. olarak ilk resmi etkinliğimiz olan, İngiltere’de 7-9 Şubat 2023 Tarihleri arasında düzenlenecek Ice Cream & Artisan Food Show’da biz de yerimizi aldık. 

Ice Cream & Artisan Food Show, dondurma endüstrisinin hemen hemen tamamını içeren eşsiz bir etkinliktir. Üç gün süren bu etkinlikte çok çeşitli dondurma ürünleri, ekipmanlar ve malzemeler sergilenmektedir.

Peki, “Ice Cream Alliance” ya da “ICA” nedir? Ice Cream Alliance kaliteli dondurmayı teşvik eden, halkı gerçek el yapımı dondurmanın ne olduğu konusunda bilgilendiren, ayrıca yerel ürünlerin tadını çıkarabilmeyi teşvik eden bir kuruluştur. Polipa olarak bu kuruluşun etkinliğinde yer aldığımız, geleneksel dondurmalara paketleme çözümü sunduğumuz için oldukça mutluyuz. 

ICA’nın yine sadece dondurma endüstrisine adanmış “Ice Cream” yani “Dondurma” adında aylık yayını bulunmaktadır. Bu dergide yer aldığımızı gururla bildiririz. Dergide yayınladığımız yazımıza aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Polipa, 30 yıllık paketleme tecrübesi ile Birleşik Krallık operasyonunu başlattı!

30 yılı aşkın tecrübesi ile ambalaj sektöründe kendisini ispatlamış olan Polipa, İngiltere’de Polipa UK Ltd. operasyonunu kurduğunu duyurmaktan mutluluk ve onur duyar.

IML (kalıp içi etiketleme) ve enjeksiyon teknolojisi üzerine uzmanlaşmış firma hem gıda hem gıda dışı ambalajlar için Birleşik Krallık’ta hizmet vermeye başladı. 

Birleşik Krallık satış ve pazar geliştirme operasyonu ile modern lokal depolama tesisi, Polipa’yı “Mükemmel ambalaj ortağı” yapmaktadır. IML teknolojisi ile etiketlenmiş ya da etiketsiz ürünlerimizi, gıda sektörü ve perakende pazarlarının taleplerine hızlıca yanıt vermek için depolarımıza almış bulunuyoruz. 

Dondurma endüstrisi, bizim için dünya çapında 35’ten fazla ürün çeşidimizle uzun yıllardır hizmet verdiğimiz özel bir sektördür. Evde, yolda, parkta, sinemada ve hatta şık bir restoranda dostlarınız, aileniz ve sevdikleriniz ile dondurma yiyebilmeniz için birçok dondurma üreticisini modern ürünlerimiz ile memnun etmeye çalışıyoruz. “Sizin dondurmanız ve bizim ambalajımız birbiri için yapılmıştır.” demeyi seviyoruz.

Polipa UK olarak, siz değerli müşterilerimizi ve piyasadaki gelişmeleri dinlemeye devam ediyor, AR-GE ekiplerimizin dünya çapındaki bilgi ve uzmanlığından faydalanıyoruz. Birleşik Krallık, Avrupa, ABD ve Türkiye’deki meslektaşlarımızla müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için tek vücut çalışıyor, iş birliği yapıyoruz.

Yazıyı Paylaş

Benzer İçerikler