Yeni Gelato Seri Lansmanımızı SIGEP’te Gerçekleştirdik!

Yeni Gelato Seri Lansmanımızı SIGEP’te Gerçekleştirdik!

Yeni Gelato Seri Lansmanımızı SIGEP’te Gerçekleştirdik!

Dondurma deyince akıllara ilk gelen ülke; İTALYA! Polipa’da tasarladığımız 3 üründen oluşan sanat eserimizi, GELATO SERİSİNİ, müşterilerimizin hizmetine sunacak yer olarak dondurmanın kalbinin attığı yeri seçtik; SIGEP!

Yaz aylarının vazgeçilmezi rengarenk dondurmalarınızı, modern ambalajlarımızla sergilemeniz için ekibimizle uzun bir pazar araştırması yaptık. Dondurma sektöründe moda yaratmayı amaçladık, fuarın ilk günlerinden aldığımız sonuçlarla da emin adımlarla ilerliyoruz. Polipa olarak müşterilerimizin ihtiyacını karşılayacak yenilikleri hayata geçirdiğimizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

3 Farklı hacimde geliştirdiğimiz ürünlerimiz ile dondurma sektörüne farklı bir boyut kazandırmayı hedefledik. 560 ml, 1190 ml ve 2300 ml hacimlerinde oluşturduğumuz bu geometrik şekilli dondurma ambalajlarımız, müşterilerimiz tarafından ilgi çekmeyi daha proje hayata geçmeden başarmıştı. Proje üzerinde Tasarım ve ARGE ekibimizin emekleri göz ardı edilemeyecek kadar fazla. En iyisi denilebilecek bir dondurma ambalajı tasarlamak istiyorduk, bunun için var gücümüzle çalıştık.

Müşterilerimizin markalarını en iyi şekilde yansıtabilmeleri için IML (kalıp içi etiketleme) teknolojisi sayesinde istenilen etiket tasarımları ile ürünlerimizi üretebiliyoruz. Hem kapağa hem de gövdeye uygulanan bu teknoloji hakkında daha fazla bilgi almak için https://www.polipa.com/haberler/kalip-ici-etiketleme-iml-teknolojisi-derken-ne-kast-ediyoruz-20 adresinden “Kalıp İçi Etiketleme (IML) Teknolojisi Derken Ne Kast Ediyoruz?”

Yazıyı Paylaş

Benzer İçerikler